Om HMSI

Om HMSI

Velkommen til HMSI, en bedrift som tilbyr rådgivning av HR (Human Resources) og HMS (Helse, Miljø og Sikkerhet) for bedrifter eller organisasjoner. Vårt kontor ligger i Mosjøen, og vi har mange års erfaring med å hjelpe bedrifter å bygge en trygg og bærekraftig arbeidsplass.

Hos HMSI mener vi at en god arbeidskultur starter med et fokus på helse og trivsel. Vi hjelper bedrifter å utvikle og implementere helse- og trivselsprogrammer som vil bidra til å øke produktiviteten og redusere sykefraværet. Vi bistår også bedrifter med å utvikle HMS-rutiner og implementere disse i organisasjonen.

Vi har et bredt spekter av tjenester som spenner fra å tilby opplæring i HMS til å hjelpe bedrifter med å utvikle effektive HR-strategier. Våre erfarne konsulenter er alltid tilgjengelige for å gi råd og veiledning om hvordan bedrifter kan oppfylle HMS- og HR-kravene som er nødvendige for å skape en trygg og bærekraftig arbeidsplass.

Hos HMSI tror vi på å tilpasse oss de spesifikke behovene til hver bedrift vi jobber med. Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres utfordringer og målsettinger og utvikle skreddersydde løsninger som vil hjelpe dem å nå disse målene.

Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe din bedrift å utvikle en trygg og bærekraftig arbeidsplass.

Vår HMS/HR-rådgiver, Ingrid Bjørnli:

Ingrid er utdannet innenfor sykepleie, HMS-arbeid, BHT-arbeid, organisasjonspsykologi, arbeidsrett, helsejus, personalledelse, markedsføringsledelse, og har master i kunnskapsledelse. Ingrid er kurset innenfor LEAN, konflikthåndtering, megling, AKAN-oppfølging og jobber til daglig som daglig leder i en stiftelse. Ingrid har tidligere jobbet som virksomhetsleder i kommunal sektor. Ingrid har også erfaring fra å være leder for en privat bedriftshelsetjenesten og som HMS-rådgiver. Hun har lang erfaring med endringsledelse, og har vært rådgiver i prosesser på arbeidsplasser som har medført reduksjon i sykefravær.